Onze Diensten

Tele marketing

Voor elke organisatie zijn acquisities essentieel. In feite heeft acquisitie betrekking op de nobele kunst van het overhalen, de subtiele poging tot dialoog en de stimulans om de mentaliteit van klanten te veranderen. Voor wederzijds voordeel uiteraard. Dat doe je niet zomaar, het is werk voor specialisten. Voor een organisatie die de complicaties van telemarketing tot een specialiteit heeft verheven. Kunst is misschien een te groot woord, maar de werkzaamheden vergen voldoende en professionele aandacht. Vooral met telemarketing is de juiste kennis in sales van belang. U moet dat kunnen. We kunnen allemaal bellen. Praten ook. Maar heb je een echt gesprek met een doel en de rode draad? Dit is werk voor specialisten. Dit is werk voor Major Key Sales.


Major Key Sales is een organisatie dat zich toelegt op het voeren van telefonische campagnes voor onze partners. Major Key werkt met goed opgeleide vakmensen. Wanneer een adverteerder zijn campagne wil aantrekken, gaat hij samenwerken met Major Key Sales om potentiële klanten op de juiste manier aan te trekken.

Zodra onze partners de activiteiten hebben geleverd, zal Major Key ervoor zorgen dat deze worden uitgevoerd in overeenstemming met de wet- en regelgeving van uw bedrijf, wat voor u als klant betekent dat de gesprekken van onze vertegenwoordiger worden beoordeeld op basis van integriteit.

Face to face

Welkom bij afdeling Face 2 Face. Face 2 Face staat voornamelijk voor vertrouwen, dat wil zeggen onbeperkt vertrouwen. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat de beste vorm van reclame, een positieve mond tot mondreclame is. Uw visitekaartje deur aan deur.

Afdeling Face 2 Face is onze door to door afdeling die onze acquisities face to face verrichten. Ook bij afdeling TRUST-8 heerst een enorme “1 team 1 taak sfeer”. Dit maakt onze medewerkers sterker en haalt het beste bij eenieder naar boven. Hierdoor worden doelen die worden gesteld ook zeker gehaald. Nieuwe agents met voldoende enthousiasme en motivatie zullen we ten alle tijden begeleiden op weg naar succes!

Bij ons is het mogelijk om producten en diensten face-to-face te verkopen. In deze gevallen ontvangen we van de adverteerder een lijst met contactadressen. Het kan zowel privé- als zakelijk adres zijn. Vervolgens worden de adressen op de lijst, op kantoor of thuis bezocht. Wij werken met en zonder afspraak. De adressen die we ontvangen, worden in ons portaal ingevoerd en indien noodzakelijk bewaard met inachtneming van de regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Onze partners beslissen met welke adressen ze contact opnemen en wanneer. De informatie van elk bezocht adres wordt geregistreerd in een soort digitale log. Op die manier weten we met wie ze spraken en wat er uit het gesprek kwam. Als er een verkoop is gedaan of een dienst is afgenomen, wordt deze op ons platform verwerkt. Een (digitale) handtekening van de klant tezamen met toestemming is vereist om de aankoop te bevestigen.

 

 

Een onafhankelijk en extern bureau controleert alle inzendingen om er zeker van te zijn dat ze zijn verkregen en verwerkt in overeenstemming met de regelgeving. Na goedkeuring wordt de informatie naar de adverteerder gestuurd.

leadgeneration

Leadgeneratie

Een lead kan een verzoek om aanvullende informatie zijn of een vraag over een product of dienst. Een potentiële klant kan ook een lead zijn. Opvolging van leads is erg belangrijk om meer klanten te genereren.

We verkopen niet alleen producten en diensten aan onze adverteerders, maar we kunnen u ook ondersteunen het genereren van commerciële en particuliere leads. Als we de juiste leads willen genereren, is het voor ons belangrijk om te weten waar een goede lead voor de adverteerder op moet reageren. We gaan daarom in gesprek om de eisen voor goede lead te bepalen.

Daarnaast willen we ook graag weten welke middelen kunnen worden ingezet om leads te werven. Als we hierover duidelijke afspraken hebben gemaakt, zullen we een van onze partners benaderen om hen te vragen de leads te benaderen. Het is naar eigen inzicht of het telefonisch, face to face en / of in hun eigen netwerk moet plaatsvinden.

Eigen netwerk

Naast het helpen van uw bedrijf om uw product te verkopen, hebben we ook een breed netwerk dat kan worden gebruikt om uw bedrijf te verbeteren Wij hebben ook een grote netwerk van verkopers en leveranciers en consumenten.