Sales uitbesteden

Gratis marktonderzoek

Vul je websiteadres in en ontvang gratis een marktonderzoek. 

1
Jaar sales ervaring
1 +
Verkopers getrained
1 +
Opdrachtgevers

Sales uitbesteden

Niet iedereen krijgt energie van sales. Zie jij op tegen het (koud) bellen van klanten en heb je het gevoel dat het vaak niet lukt? Kwel jezelf niet langer en overweeg het uitbesteden van sales.

Als u de sales uitbesteedt, is het belangrijk om een partij in te huren die bij u past. Een partij die voor uw bedrijf een stap verder gaat en u met oprechte ambitie bedient.

Bij Major Key Sales doen we ons best om zo’n partij te zijn. We willen je ontmoeten en bespreken hoe wij u kunnen helpen met uw sales. Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek waarin we samen diverse mogelijkheden bespreken.

Sales uitbesteden

Sales uitbesteden

Niet iedereen krijgt energie van sales. Zie jij op tegen het (koud) bellen van klanten en heb je het gevoel dat het vaak niet lukt? Kwel jezelf niet langer en overweeg het uitbesteden van sales.

Als u de verkoop uitbesteedt, is het belangrijk om een partij in te huren die bij u past. Een partij die voor uw bedrijf een stap verder gaat en u met oprechte ambitie bedient.

Bij Major Key Sales doen we ons best om zo’n bijeenkomst te zijn. We willen je ontmoeten. Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek waarin we samen diverse mogelijkheden bespreken.

Waarom zou je je sales uitbesteden ?

Door sales uitbesteden kun je al die tijd je bespaard aan je core business besteden. Bij Major Key Sales kun je met een gerust hart je sales uitbesteden. We zijn gespecialiseerd in het overnemen van koude acquisitie, deels of volledig. Met humor, een warme benadering en een luisterend oor komen we ver. Van oplezen of automatisering is bij ons absoluut geen sprake! We hebben 100% aandacht voor onze contacten. Onze persoonlijke benadering valt op en werkt. Daarnaast komen we graag bij je langs als keynotespreker of voor het geven van een sales training op maat. 

Wij halen jouw droomklanten binnen!

Met onze hulp zit u straks aan de eettafel met uw droomklant. De naam waar je al jaren over nadenkt: “Zolang dat maar mijn cliënt is.” We brengen ze naar je toe.

Weet u niet precies wie uw ideale klant is? We kunnen ook helpen. We zullen je een aantal vragen stellen om erachter te komen wat voor soort klanten je echt van energie voorzien. En daar kun je goed geld verdienen.

U wilt uw sales uitbesteden of u zoekt ondersteuning voor uw sales afdeling ? Of u denkt dat uw verkoop beter kan, maar weet u niet precies hoe u dit het beste kunt aanpakken? Laat Major Key Sales deel uitmaken van uw organisatie. Uw organisatie wordt schaalbaar en flexibel. Klaar voor de toekomst.

Sales uitbesteden: hoe kan dat ons bedrijf helpen?

Nadelen van een eigen salesteam

 • Het hebben van een salesafdeling brengt 
  overheadkosten, administratie en veel aansturing met zich mee
 • Je salesteam moet dagelijjks worden aangestuurd
 • Voor maximaal resultaat moet je constante verkoop trainingen geven
 • Elke dag moet je je salesteam ook motiveren
  Meer vasten lasten en loonadministratie

Voordelen van sales uitbesteden

 • Proffesionele salesteam die op basis van no cure no pay werken
 • Wij verdienen alleen als jullie ook verdienen
 • Onze salesteam heeft kennis over het bedrijf, product of dienst
 • Constant trainingen voor onze salesteam
 • Ons doel is om jullie verkoopresultaten constant te verhogen
 • Geen omkijken meer naar je leadopvolging
 • Meer vrijheid zodat je meer
   kan focussen op core business
 • Ervaring met CRM systemen zoals salesforce, pipedrive

Je herkent het wel. U heeft een sterk concept en gelooft in uw organisatie. Alleen blijven de sales uit.

Sales uitbesteden

Aan de kwaliteit van het personeel kan je vaak het succes van het bedrijf te meten. Wilt u nu ook geen personeel aannemen voor de belangrijkste tak binnen uw bedrijf. Heeft u liever dat u , uw sales uitbesteedt, dan doen wij graag voor u wij zijn strak in het opvolgen van leads onze collega’s zijn zeer gedreven en krijgen dagelijkse trainingen om uw commerciele doelen waar te maken. 

Wij denken graag met u mee, onze sales consultant beoordeeld eerst hoe we uw sales outsourcen. Wij kijken dan eerst of uw sales uitbesteden wel nodig is. Of dat wij u ondersteunen met telefonische verkoop, koude acquisitie uitbesteden of leadgeneratie, het nabellen van offertes. Binnen onze team is er altijd een ervaren sales agent die past bij uw bedrijf en uw commerciele doelen. 

Het is mogelijk dat u, uw sales verkoop wilt uitbesteden van een dienst of een product en wij hebben geen kennis van het product en geen ervaring binnen de branche dan zorgen wij ervoor dat we ons verdiepen in uw dienst of product.We maken een strategie om de juiste doelgroep te benaderen. Zodra wij alle productkennis hebben en onze strategie is bepaald dan presenteren wij onszelf als een medewerker van uw bedrijf.

Hoe gaan wij te werk

stap 1
Intake
In de eerste fase leren we elkaar kennen, we bespreken jouw business en de dienst of product die je leverd. Vervolgens doen wij een marktonderzoek en de volgende stap in deze fase is hoeveel leads komen er binnen en hoeveel groeipotentie er is. Ook zullen we bespreken wat onze commissie gaat zijn per sale, dit doen we geheel vrijblijvend. Wanneer wij een akkoord hebben gaan wij voor uw de salesafdeling overnemen.
stap 1
stap 2
training en bel script
Wanneer we het akkoord hebben gaan we van start, dit doen we door onze salesteam in te werken. Eerst krijgen ze product informatie, daarna gaan we een belscript opstellen en die vervolgens.
stap 2
Stap 3
Sales
Nu gaan we van start met het opvolgen van de eerste leads en stemmen eerst af met hoeveel leads we gaan opvolgen in het begin. We bellen leads voor u op en voeren alle sales gesprekken. Het allerbelangijkste in deze fase is dat we de script optimaliseren.
Stap 3
Stap 4
Lead optimalisatie
Nu gaan we van start met het opvolgen van de eerste leads en stemmen eerst af met hoeveel leads we gaan opvolgen in het begin. We bellen leads voor u op en voeren alle sales gesprekken. Het allerbelangijkste in deze fase is dat we de script optimaliseren.
Stap 4
Stap 5
Feedback en optimalisatie
Wij vinden het belangrijk om een langdurige samenwerking te hebben met onze partners. Daarom bespreken we alle punten met onze partners en staan wij open voor feedback en optimalisatie. Wij leveren jou alle resultaten en onze plan voor de toekomst en dan luisteren we ook naar uw wensen.  
Stap 5

Majorkeysales

De betrouwbare B2B partner